haas-slide-dakbedekking-1

Dé dakdekker in Papendrecht, Alblasserdam, Dordrecht, Sliedrecht e.o.

Haas Service is uw vakkundige dakdekker voor het vervangen van uw dakbedekking, dakgoten of dakpannen. Wij beheersen het ambachtelijke vakmanschap om uw dak te voorzien van de juiste dakbedekking. Onze dakdekkers zijn actief in de Drechtsteden zoals Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk.

Allround dakdekker

Met Haas Service haalt u een allround dakdekker in huis. Zowel de kleinere als grote projecten zijn bij ons in goede handen. Onze dakdekker bekijkt uw dak altijd eerst ter plaatse en beoordeelt de staat van het dakwerk voordat eventuele reparaties of aanpassingen worden gedaan.

Vakkundig dakonderhoud

Dakbedekkingen zijn onderhevig aan invloeden van buitenaf, zoals temperatuurschommelingen. Hierdoor kan het materiaal minder elastisch worden, waardoor scheuren kunnen ontstaan. Voor het voorkomen van lekkages is het belangrijk dat uw dak goed onderhouden is. Wij komen graag bij u langs om uw dak na te kijken.

De dakdekker van Haas Service is zeer bedreven in het vervangen en repareren van dakbedekking, dakgoten en dakpannen. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan of neem bij een lekkage direct contact op via telefoon 078 - 641 39 63. Wij zijn werkzaam in de Drechtsteden zoals Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk.

Neem contact op

haas-button-dakbedekking-1

Lees meer over dakbedekking


Top