haas-hoofd-duurzaam

Installatie zonnepanelen en zonneboiler in Papendrecht e.o.

Met de aanschaf van zonnepanelen of een zonneboiler kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. Bovendien draagt u ook bij aan een beter milieu. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie en uw wensen te bespreken. Of u nu een plat dak of een schuin dak heeft, een zonnesysteem is vrijwel altijd mogelijk. Als duurzaam installateur zijn wij u graag van dienst in de Drechtsteden zoals Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk.

Zonnepanelen 

De zonnecellen op het zonnepaneel wekken energie op door middel van zonlicht. De spanning die opgewekt wordt, zet een omvormer om in bruikbare elektriciteit. Voor het genereren van stroom hebben zonnepanelen niet de gehele dag zon nodig. Zelfs op bewolkte dagen wordt er voldoende energie opgewekt. De installateur van Haas Service komt graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Hij weet precies hoeveel panelen met welk vermogen nodig zijn om uw woning te voorzien van voldoende elektriciteit. 

Zonneboiler

In tegenstelling tot zonnepanelen, wekken zonneboilers geen elektriciteit op. Een zonneboiler zorgt voor warm water en eventueel voor de verwarming van uw woning. U heeft de keuze uit verschillende soorten boilers die warm water leveren: de standaard, cv en compacte zonneboiler. Het verschil zit vooral in de inhoud van de zonneboiler. Wilt u dat ook uw woning duurzaam wordt verwarmd? Dan is een zonneboilercombi het enig geschikte toestel.

De installatie van zonnepanelen of een zonneboiler verzorgen wij met de grootste vakkundigheid in de Drechtsteden zoals Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk. Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op


Lees meer over duurzame oplossingen


Top