haas-hoofd-airco

Airco installatie in Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht e.o.

Zowel in de zomer als de winter zorgt een airco voor een aangenaam klimaat in uw woning of kantoor. Tegenwoordig kunnen airconditioners niet alleen koelen, maar ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Haas Service is sterk in het leveren en installeren van het juiste airco-systeem. Als installateur voorzien we uw leeftuimte van een aangenaam klimaat in de Drechtsteden zoals Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk.

Advies op maat

Wij voorzien u graag van een gedegen advies op het gebied van airconditioning. Het plaatsen van een airco is maatwerk, vandaar dat wij eerst altijd bij u langskomen om de situatie te bekijken. We bespreken met u de mogelijkheden en uw wensen, waarna we een scherpe offerte voor u samenstellen.

Deskundige installatie

Bent u eenmaal akkoord met onze aanbieding, dan kunt u rekenen op kwalitatief hoogstaande producten inclusief vakkundige installatie. Onze installateurs zijn op de hoogte van alle nieuwe technieken en ontwikkelingen, zodat u zeker bent van een goede werking en lange levensduur.

Heeft u interesse in een airco voor uw woning of kantoor? Neem dan gerust contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. De installateurs van Haas Service zijn werkzaam in de Drechtsteden zoals Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk.

Neem contact op

haas-button-airco

Lees meer over airconditioning


Top