haas-hoofd-ventilatie

Mechanische ventilatie in Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam e.o.

Goede ventilatie is belangrijk voor een gezond klimaat in huis. Vandaag de dag zijn huizen goed geïsoleerd, waardoor er nauwelijks natuurlijke ventilatie plaatsvindt. Dit is echter wel noodzakelijk ter voorkoming van schimmel en vocht. De oplossing hiervoor is de aanleg van een (mechanisch) ventilatiesysteem. De installateurs van Haas Service zijn 100% thuis in de installatie van ventilatiesystemen. Wij zijn werkzaam in de Drechtsteden zoals Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk.

Mechanische ventilatie

Een mechanisch ventilatiesysteem zuigt door middel van ventielen de aanwezige lucht uit uw woning. Deze ventielen zijn aangesloten op luchtkanalen en een speciale ventilator. Door middel van een standenschakelaar kunt u de hoeveelheid af te zuigen lucht regelen.

WTW- ventilatiesysteem

Met een WTW-ventilatiesysteem kunt u rekenen op een gezond en comfortabel binnenklimaat tegen een minimaal energieverbruik. Bovendien wordt de afgevoerde én toegevoerde lucht in balans gehouden. Bij gebalanceerde ventilatie (mechanische luchttoevoer en mechanische luchtafvoer) worden de toe- en afvoer van ventilatielucht op mechanische wijze met elkaar in evenwicht gebracht, waardoor gegarandeerd wordt dat een ´luchtdichte´ woning of gebouw voldoende geventileerd wordt. Als gebalanceerde ventilatie aanwezig is, dan kan de warmte in de afvoerlucht worden benut door middel van een warmteterugwinunit.

Voor een geheel vrijblijvende offerte voor de installatie van een ventilatiesysteem, kunt u gerust contact met ons opnemen. De installateurs van Haas Service verzorgen uw opdracht in de Drechtsteden zoals Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk.

Neem contact op

haas-button-ventilatie

Lees meer over ventilatie

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top