haas-hoofd-lekkage-2560x900

Wij verhelpen lekkages in Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht e.o.

Een daklekkage, waterlekkage of gaslekkage komt altijd op het verkeerde moment en kan veel schade veroorzaken. Neem bij een lekkage daarom direct contact op met Haas Service. Door onze jarenlange ervaring en expertise is het probleem in de meeste gevallen snel verholpen. Ons werkgebied bestrijkt de regio Papendrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Sliedrecht, Ridderkerk en Dordrecht.

Daklekkage

Een daklekkage is veelvoorkomend en wordt vaak veroorzaakt door slechte weersomstandigheden. Ook wanneer het dak niet goed wordt onderhouden, zit een lekkage in een klein hoekje. Wij sporen de lekkage snel op en zorgen voor een vakkundige reparatie. Om problemen met uw dakbedekking in de toekomst te voorkomen, raden wij aan deze door ons te laten onderhouden.

Lekkende leidingen

Ook een waterlekkage aan leidingen kan veel schade veroorzaken. Schakel daarom direct een loodgieter in om de schade tot een minimum te beperken. Door onze geavanceerde apparatuur is de oorzaak van het probleem snel gevonden.

Kortom, neem bij een daklekkage of lekkende leidingen direct contact op met Haas Service. Onze loodgieters staan voor u in de startblokken in de regio Papendrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Sliedrecht, Ridderkerk en Dordrecht.

Neem contact op
Haasservice-beeld-naast-lekkage-1

Top