haas-hoofd-verstopping-2560x900-2560x900x2

Verstopping? Snelle hulp in Papendrecht, Zwijndrecht e.o.

Is uw douche, gootsteen of toilet verstopt? Haas Service, uw specialist in het verhelpen van verstoppingen, zorgt voor een snelle ontstopping van uw riolering of afvoer. Wij beschikken over de juiste apparatuur en kennis om het probleem op te lossen. Onze loodgieters zijn snel ter plaatse in de regio Papendrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Sliedrecht, Ridderkerk en Dordrecht.

Gootsteen verstopping

Een gootsteen raakt vaak verstopt door etensresten, vuil en zeep. Gebruik om de verstopping te verhelpen geen aggressieve ontstoppingsmiddelen, maar schakel de loodgieter van Haas Service in. Dergelijke middelen kunnen namelijk veel schade aan leidingen veroorzaken met alle gevolgen van dien.

Riool ontstoppen

Heeft u last van nare luchtjes of spoelt het toilet niet meer door? Dan is een verstopping in het riool naar alle waarschijnlijkheid de oorzaak. Wij maken gebruik van professionele reinigingsmethodes, waardoor u kunt rekenen op een snelle oplossing.

De loodgieters van Haas Service staan paraat bij een verstopte afvoer of riool als u woont in de omgeving van Papendrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Sliedrecht, Ridderkerk en Dordrecht.

 

Neem contact op
Haasservice-beeld-naast-verstopping-1

Top