Haas Service
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff
Badkamer Dakbedekking Riolering Cv-installaties Airco en ventilatie Scheepsinstallaties

Haas Service: installateur in Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht e.o.

Haas Service is een vakkundig installatiebedrijf voor alle voorkomende verwarmings- en loodgieterswerkzaamheden. Wij zijn sinds april 1992 landelijk erkend installateur en verzorgen onder andere de aanleg van centrale verwarming, de vervanging van cv-ketels, de reparatie van dakbedekking en de renovatie van badkamers. Ook kunt u bij ons terecht voor storingen aan uw installatie en behoren onderhoudswerkzaamheden tot ons dienstenpakket. Als loodgieter en installateur zijn wij met name werkzaam in de regio Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk.

 

Installatie- en servicebedrijf

Haas Service met eigenaar Jan Haas, verzorgt voor u offertes en planningen met betrekking tot de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van loodgieters- en verwarmingswerken in en rondom het huis, kantoor of bedrijfspand. Doordat wij het karakter uitdragen van een servicebedrijf kunnen wij in de meeste gevallen direct of kort na een binnenkomend probleem of project actie ondernemen en uitvoering geven aan deze opdrachten.

 

Wij zijn uw loodgieter en installateur voor:

- het vervangen van cv-ketels

- de aanleg van centrale verwarming

- verbouwen van badkamers

- installatie van keukens

- het vervangen van dakbedekking, dakgoten en dakpannen

- leidingwerk, verhelpen van lekkages en verstoppingen

- installatie van zonnepanelen en zonneboilers

- aanleg van warmtepompen en warmteterugwinning

- installatie van airco- en ventilatiesystemen

- scheepsinstallaties

 

Dus bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter of installateur voor het verbouwen van uw badkamer, het vervangen en onderhouden van uw cv-ketel, het aanleggen van centrale verwarming of het vervangen van uw dakbedekking? Dan bent u bij Haas Service aan het juiste adres. Voor informatie kunt u contact opnemen met Jan Haas, telefoon:
078 - 641 39 63
. Als erkend loodgieter en installateur zijn wij actief in de regio Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk.

 Meer  Neem contact met ons op

Uitgelicht...