haas-hfd-cvketel

Cv-ketel installatie in Papendrecht, Alblasserdam, Dordrecht, Sliedrecht e.o.

Welke cv-ketel geschikt is voor uw situatie hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan de ligging van uw woning, de mate van isolatie, de samenstelling van het huishouden en uw budget. Wij komen daarom altijd bij u langs om de situatie op te nemen. U kunt rekenen op een gedegen advies en dito offerte voor de vervanging van uw cv-ketel. Onze installateurs zorgen te allen tijde voor een perfecte installatie. Haas Service is werkzaam in de regio Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk.

Cv-ketel vervangen

Wanneer u uw cv-ketel tijdig laat vervangen, voorkomt u hoge reparatiekosten en houdt u de stookkosten laag. Ook komt u zo niet voor verrassingen te staan tijdens de koude wintermaanden. Onze installateurs hebben veel kennis en ervaring met het vervangen van cv-ketels. Meestal is de nieuwe ketel binnen één dag al in bedrijf. 

Snelle reparatie

Heeft u onverhoopt last van een storing? Dankzij onze servicegerichte instelling is onze monteur snel ter plaatse. Door de goede scholing en ruime ervaring van onze medewerkers kunt u rekenen op een snelle reparatie.

Cv-ketel onderhoud

Voor het voorkomen van storingen en het behoud van uw cv-installatie is regelmatig onderhoud van belang. Tevens werkt een goed onderhouden cv-ketel zuiniger en worden eventuele defecten tijdig opgemerkt. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt gerust contact met ons op.

Dus bent u op zoek naar een bekwame installateur voor het vervangen en installeren van uw cv-ketel? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Heeft u een storing, bel dan direct naar 078 - 641 39 63. Wij zijn actief in de regio Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk.

Offerte aanvragen

Haas-button-cv

Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top