haas-hfd-verwarming

Aanleg centrale verwarming in Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam e.o.

Haas Service is uw deskundige installateur voor de complete aanleg van uw centrale verwarming. Van het vervangen van uw cv-ketel tot het aanleggen van vloerverwarming, wij verzorgen het allemaal vakkundig voor u. Ook de reparatie en het onderhoud van uw cv-ketel is bij ons in goede handen. Wij zijn met name werkzaam in de Drechtsteden zoals Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk.

Specialist in cv-ketels

Na 12 tot 15 jaar is uw cv-ketel meestal aan vervanging toe. Na die periode nemen de reparatiekosten en de kans op storingen toe. Laat dus tijdig een nieuwe cv-ketel installeren. Wij geven u graag een advies op maat en zorgen bovendien voor een vakkundige installatie.

Radiatoren van hoogstaande kwaliteit

Tegenwoordig heeft u op het gebied van radiatoren de keuze uit verschillende types, kleuren en afmetingen. Wenst u een bijzondere radiator? Dan is een designradiator iets voor u. Deze zijn leverbaar in diverse materialen en vormen. Wij leveren enkel radiatoren van hoge kwaliteit, zodat u hier jarenlang geen omkijken naar heeft. U kunt bij ons uitgaan van een professionele installatie tegen een redelijke prijs.

Vloerverwarming voor meer comfort

Vloerverwarming biedt een comfortabele warmte en zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bekijken en geven u altijd een gedegen advies.

Kortom, Haas Service is uw partner voor de complete aanleg van uw centrale verwarming. Als deskundig installateur verzorgen we de installatie van cv-ketels, radiatoren, convectoren en vloerverwarming voornamelijk in de Drechtsteden zoals Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk. Neem voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op.

Neem contact op


Lees meer over onze verwarmingsmerken


Top