haas-hoofd-badkamer

Wij verbouwen uw badkamer in Papendrecht, Alblasserdam, Sliedrecht e.o.

Bij het verbouwen van uw badkamer komt veel kijken. Denk hierbij aan het leidingwerk, de installatie van sanitair, tegelwerk en het aanleggen van een ventilatiesysteem. Haas Service zorgt voor een complete badkamerrenovatie, waardoor u maar 1 partij hoeft in te schakelen voor de gehele verbouwing. Wij werken met kwaliteitsproducten, zorgen te allen tijde voor een nette installatie en hebben oog voor detail. Al vele tevreden klanten in de Drechtsteden zoals Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk gingen u voor.

Vrijblijvend advies

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw badkamer te bespreken. Of u nu een grote of kleine badkamer heeft, een hoog of laag budget, Haas Service realiseert uw droombadkamer tot in de puntjes. Samen met u maken we een geschikt ontwerp naar uw wens. Vervolgens ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte voor de complete verbouwing. Uiteraard is het ook mogelijk uw toiletruimte door ons te laten renoveren.

Sanitair showroom

Wilt u badkamerinspiratie op doen? Wij werken samen met de showroom van de Keukenmaat, waar u een ruim assortiment sanitair en tegels kunt bekijken. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Installatie badkamer

Professioneel leidingwerk, goede riolering en ventilatie, een uitgekiend plan voor verwarming zoals vloerverwarming en/of (design)radiatoren en de juiste plaatsing van sanitair verzorgen wij vakkundig voor u. U heeft dankzij de goede kwaliteit van het installatiewerk en sanitair jarenlang geen omkijken naar uw badkamer!

Bent u benieuwd naar onze prijs? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Wij verbouwen uw badkamer in de Drechtsteden zoals Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk. 

Neem contact op

haas-button-sanitair-1


Top