haas-hoofd-loodgieter

Uw vakkundige loodgieter in Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam e.o.

Als ervaren loodgieter zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van water- en gasleidingen, installatie van sanitair, het vervangen van riolering en verhelpen van lekkages. Ook bij verstoppingen zijn we u graag dienst. Naast loodgieterswerk voor woningen, verzorgen we tevens het sanitair en leidingwerk voor schepen. Haas Service is gevestigd in Papendrecht en verzorgt alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden in de Drechtsteden zoals Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk.

Leidingwerk

Onze loodgieters zijn 100% thuis in een veilige aanleg van leidingen voor woningen en schepen. Wij leveren leidingen van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een dito installatie. Heeft u problemen met uw water- of gasleidingen? Wij zijn snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.

Lekkage of verstopping?

Een lekkage komt altijd op het verkeerde moment en veroorzaakt veel ongemak. Neem bij een lekkage daarom direct contact met ons op via telefoon 078 - 641 39 63, dan zorgen wij ervoor dat u snel geholpen wordt! Is uw gootsteen of afvoer verstopt? Dankzij onze ruime ervaring is de oorzaak van het probleem meestal snel gevonden. Vervolgens zorgen wij voor een vakkundige ontstopping.

Sanitair

Wij installeren sanitair en badkamers in woningen en schepen met de grootst mogelijke zorg. Niet alleen de volledige aanleg van het sanitair, maar ook de installatie van een badkamerradiator en ventilatiesysteem is bij ons in goede handen.

Haas Service is uw betrouwbare loodgieter voor leidingwerk, lekkages, verstoppingen, sanitair en scheepsinstallaties in de Drechtsteden zoals Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Bel bij een lekkage of verstopping direct naar 078 - 641 39 63!

Neem contact op

haas-button-leidingwerk

Lees meer over kranen en loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top